Troicki bolji od Kubota na startu Monte Karla

0

 

Troicki je slabo servirao u prvom setu, što je rezultiralo gubitkom servisa u ključnom trenutku. Kod rezultata 5:4 za Kubota, srpski igrač je prepustio brejk protivniku, samim tim i uvodni set.

 

U nastavku meča viđena je daleko bolja igra Viktora Troickog, koji je do kraja susreta prepustio Kubotu još samo četiri gema. Srbin je na kraju slavio rezultatom 6:2 u oba seta, čime je obezbedio plasman u narednu rundu.

 

U drugoj rundi turnira Viktor Troicki će se sastati sa Špancem Tomijem Robredom, koji je bio bolji od Argentinca Horasija Zebaljosa rezultatom 6:3, 6:3.

 

Troicki i Robredo su do sada odigrali samo jedan meč, a španski teniser je odneo ubedljivu pobedu 6:1, 6:3, 6:0, na prošlom Australijan openu.

 

Troicki je zajedno sa Novakom Đokovićem u utorak zabeležio pobedu i u dublu i to nad Brazilca Tomasom Belučijem i Špancem Albertom Montanjesom sa 2:0 (6:1, 7:5).

 

Đoković koji je prvi nosioc turnira, posle pauze u prvom kolu, snage će u sredu odmeriti sa Francuzem Floranom Serom koji je na startu takmičenja pobedio zemljaka Stefana Robera rezultatom 2:1, po setovima 7:6, 3:6, 6:4.

 

Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2.227.500 evra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here