Troicki: Ne bih ni kafu popio sa doktorkom koja me je prevarila!

0

Jači nego ikad: Viktor Troicki
 

U sklopu planiranog puta ka "Top 100", srpski teniser se po treći put obreo u Banjaluci, gde će igrati na čelendžeru vrednom 75.000 dolara, ali i 100 bodova, koji su u njegovom slučaju mnogo važniji. Troicki se osvrnuo i na nepravdu zbog koje je godinu dana bio bez "belog sporta".

 

"Izašao sam jači iz svega, probali su da me unište, ali nisu uspeli. Proradio mi je inat, ali imao sam veliku podršku kolega iz Dejvis kup reprezentacije Srbije. Nole mi je mnogo pomogao, čak je i sam zbog toga imao problema… Zahvalan sam mu beskonačno, ali i Janku Tipsareviću i Nenadu Zimonjiću na velikoj podršci".

 

Srpski teniser ostao je zbunjen na pitanje šta bi uradio kad bi sad sreo doktorku zbog čijih saveta je bio suspendovan na godinu dana.

 

"Ne znam kako bih reagovao kada bih je sreo. Ja sam zbog njenih saveta dobio žestoku kaznu, a ona i dalje radi svoj posao bez ikakvih sankcija. To je nepravda! Stvarno ne znam kako bih reagovao".

 

Na opasku direktora banjalučkog turnira Milana Radakovića, da bi "kao džentlmen popio kafu s njom", Troicki je kratko procedio: "Sigurno ne"!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here