Turčin iz Nemačke pokosio radnike

0

Radnici na održavanju puteva Dušan Milić (35) i Zlatko Umrlić (57), obojica iz Opova, poginuli su na autoputu Beograd – Novi Sad kada ih je pokosio turski državljanin Cekin Kara (55) folksvagen polom.
U užasnoj nesreći kod Kovilja povređene su njihove kolege Zoran Vasić (40) iz Barande i Dragan Petković (50) iz Opova. Turčin je svojim folksvagenom prešao iz desne u zaustavnu traku i udario u prikolicu pored koje su stajali radnici.
– Automobil se prednjim delom bukvalno zakucao u prikolicu, koja je potom pokosila nesrećne radnike, angažovane na košenju trave pored puta.

Ostalo četvoro siročadi
Nastradali Milić je iza sebe ostavio dvojicu maloletnih sinova i suprugu, a u firmi Tim junajted je počeo da radi pre petnaestak dana. Zlatko Umrlić iza sebe je takođe ostavio dvoje dece.

Od zadobijenih povreda na licu mesta su preminuli Milić i Umrlić, dok su Vasić i Petković povređeni i oni su zbrinuti u novosadskoj bolnici – rekao je izvor iz istrage i dodao da Petković ima prelom obe noge i potres mozga.
Kako saznajemo, nastradali radnici su bili zaposleni u firmi Tim junajted, a kobnog jutra uputili su se na autoput kombijem marke reno, koji je vukao prikolicu. Od posledica udara Turčin koji živi i radi u Nemačkoj i njegov saputnik Endor Kara (24) lakše su povređeni.
– Mesto gde su se izvodili radovi bilo je propisno obeleženo, a prikolica je na sebi imala saobraćajnu signalizaciju. Još utvrđujemo razlog zbog kojeg je vozač folksvagena iznenadno prešao u zaustavnu traku i naleteo na nesrećne radnike. Kara je posle udesa doveden na saslušanje nadležnom javnom tužiocu – kaže naš sagovornik.
 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here