Turisti proglasili najgore gradove na svetu

1. Detroit koji se nalazi u američkoj saveznoj državi Mičigen je najgori grad na svetu, a tu nimalo laskavu titulu je zaradio zbog visoke stope kriminala, zagađenja i očajne infrastrukture.

2. Drugo mesto je zauzela Akra u Gani koju su opisali kao ružnu, haotičnu, bez ikakvog urbanističkog plana i potpuno neosetljivu na činjenicu da je smeštena uz more.

 

3. Seul, glavni grad Južne Koreje je prema jednom komentaru „Ponavljajući niz autoputeva i betonskih zgrada u stilu sovetskog komunizma, strašno zagađen, bez imalo srca i duše, toliko dosadan da svoje stanovništvo odvlači u alkoholizam“.

 

4. Los Angeles (SAD) se našao visoko na listi zbog nekontrolisanog širenja grada, zagađenja, zakrčenih ulica i ružnih autoputeva.

 

5. Volverhempton u Velikoj Britaniji je toliko ružan da posetioci kažu da je nemoguće napraviti dobru fotografiju tog grada.

 

6. San Salvador, glavni grad El Salvadora je naširoko poznat kao jedan od najružnijih i najprljavijih gradova Srednje Amerike.

 

7. Čenaju u Indiji prema rečima turista najblaže rečeno nedostaje prosperitet Bombaja, istorija Delhija i galama Bangalora.

 

8. Iz Aruša (Tanzanija) koje su turisti opisali kao „vrata za ulazak u zahrđala prirodna čuda“ je najbolje pobeći što pre.

 

9. Utisak svetskih putnika je da Četumal u Meksiku kombinuje najgore od masovnog turizma i sveprisutne truleži. Taj vas grad ne može šarmirati ni na koji način.

 

10. Poslednji grad na ovoj listi možete vi predložiti.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime