Turisti proglasili najgore gradove na svetu

0

1. Detroit koji se nalazi u američkoj saveznoj državi Mičigen je najgori grad na svetu, a tu nimalo laskavu titulu je zaradio zbog visoke stope kriminala, zagađenja i očajne infrastrukture.

2. Drugo mesto je zauzela Akra u Gani koju su opisali kao ružnu, haotičnu, bez ikakvog urbanističkog plana i potpuno neosetljivu na činjenicu da je smeštena uz more.

 

3. Seul, glavni grad Južne Koreje je prema jednom komentaru „Ponavljajući niz autoputeva i betonskih zgrada u stilu sovetskog komunizma, strašno zagađen, bez imalo srca i duše, toliko dosadan da svoje stanovništvo odvlači u alkoholizam“.

 

4. Los Angeles (SAD) se našao visoko na listi zbog nekontrolisanog širenja grada, zagađenja, zakrčenih ulica i ružnih autoputeva.

 

5. Volverhempton u Velikoj Britaniji je toliko ružan da posetioci kažu da je nemoguće napraviti dobru fotografiju tog grada.

 

6. San Salvador, glavni grad El Salvadora je naširoko poznat kao jedan od najružnijih i najprljavijih gradova Srednje Amerike.

 

7. Čenaju u Indiji prema rečima turista najblaže rečeno nedostaje prosperitet Bombaja, istorija Delhija i galama Bangalora.

 

8. Iz Aruša (Tanzanija) koje su turisti opisali kao „vrata za ulazak u zahrđala prirodna čuda“ je najbolje pobeći što pre.

 

9. Utisak svetskih putnika je da Četumal u Meksiku kombinuje najgore od masovnog turizma i sveprisutne truleži. Taj vas grad ne može šarmirati ni na koji način.

 

10. Poslednji grad na ovoj listi možete vi predložiti.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here