U čast 13. rođendana Anite Balaž

0

Hrabra devojlčica: Anita Balaž primila dar iz Melburna
 

Kako je u čuvenoj bečkoj bolnici AKH vrlo stroga procedura, našim novinarima nije bilo dozvoljeno snimanje, ali reči zahvalnosti ipak niko nije mogao da cenzuriše.

– Zahvaljujemo se svim ljudima koji su nam neprekidno bili podrška u najtežim časovima, a posebno gospođi Ljiljak na pomoći koju nam je uputila u više navrata – kazala je majka Ksenija, moleći nas da prenesemo njene i Anitine pozdrave sve do Australije.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete dobiti i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Podsetimo, humana Nina Ljiljak je ovu donaciju, uz tople reči podrške, uputila Aniti Balaž povodom njenog 13. rođendana, koji je ova devojčica dočekala u bolnici – ali s novim srcem, dobivenim samo dan posle rođendana. "Znala sam da ću dobiti srce na dan svog rođendana, bila sam uverena", ponavlja Anita koja je o tome pričala već duže vreme, ali niko nije mogao da veruje da će se to tako brzo desiti i da će ponovo živeti normalno.

Kada je lekarima govorila o svom osećaju, oni bi rekli da se to čini malo verovatnim, ali da čuda uvek postoje. Ipak je na kraju bilo onako kako je to Anita priželjkivala i na njen rođendan usledio je poziv sa bečke klinike i radosna vest – da je organ stigao.
 

Što pre u Srbiju

Anita želi što pre da se oporavi i vrati u Srbiju, gde su joj brojni prijatelji sa kojima svakodnevno četuje preko Fejsbuka. Dobro je raspoložena, i što je najvažnije njen oporavak zasad teče bez problema. Lekari ove bečke bolnice ne žele da se u medijima pojavljuju informacije o Aniti i najavljuju da će, čim dođu rezultati nedavne biopsije, izaći u javnost sa zvaničnim saopštenjem.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here