U nove pobede sa novim timom

0

Napad na novu titulu: Gogi Knežević sa Isabelom Rauf i trenerom Hermanom Pendlom
 

Svetski šampion u verziji GBU i WBF u srednjoj kategoriji, Gogi Knežević, najavljuje napad na titulu u novoj verziji, a podržan je novim timom.
Srpski profesionalni bokser sa austrijskom licencom 18.oktobra u Nirnbergu boksuje za svetsku rang-listi verzije NjBC i IBF .
Gogi odnedavno trenira u bečkom JAB boks klubu, sa timom trenera oko Hermana Pendla, bivšeg prvaka u teškoj kategoriji, koji oko sebe ima Dirka Janiša i Gerharda Pelikana.
Radi se, kako ističe Gogi, o profesionalnom timu trenera, koji je proteklih godina imao uspha. Takođe, Gogi ima i novi tim menadžera sa Izabelom Rauf i Benijem Blankom iz Nemačke.
Cilj mu je, kako je rekao, da sa novim timom hita ka tituli u verziji NjBC i IBF , jednoj od glavnih verzija u svetu boksa.
Za ostvarenje ovog cilja, međutim, potrebna mu je podrška sponzora te svi koji žele da učestvuju u uspešnom projektu mogu s ejaviti na mejl office.lionheartŽgmail.com .
Gogi, inače od fanova nazivan Lavlje srce, osvajanjem titule svetskog prvaka u verziji GBU i WjBF upisao se u anale austrijskoj boksa, pošto je posle zemljaka, takođe poreklom iz Srbije, Edipa Šećovića, uspeo da osvoji titulu profesionalnog šampiona sveta.

Iz košarke se vratio – boksu
Knežević je sa 24 godine odlučio da se profesionalno bavi boksom i odmah dobio prve četiri borbe. Pretprošle godine je postao planetarni šampion u verziji PBU
, zatim GBU , pa WBC .
Boksom je počeo da se bavi od šeste godine, da bi se u desetoj okrenuo košarci. Sa 17 godina je ušao u juniorsku reprezentaciju Austrije, potpisao profesionalni ugovor sa Obervartom.
Ipak, u 20. godini se vratio boksu. Prve amaterske borbe imao je u Srbiji, pre nego što je u Austriji počeo da trenira pod kontrolom Edipa Šećovića, porodičnog prijatelja, uz čiju pomoć je 2004. postao austrijski prvak.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here