Najbolji teniser sveta Novak Đoković se ovih dana nalazi na meti skandaloznih napada, a dosad najgori dolazi iz Splita, gde su se nepoznati počinioci drznuli da napišu skaradan grafit u kome su poželeli smrt najboljem teniseru sveta.

“Umri si Đokoviću” deo je skandaloznog grafita, gde još piše i još morbidniji nastavak.

– Da umreš od nje, to nam je želja, pozdrav iz Splita, da bog da krepa – poruka je napisana plavim slovima u centru ovog grada.

Poznato je od ranije da je Split mesto u kome su često osvanjavale skandalozne ustaške poruke i da je ovo grad u kojem Torcida, najvatreniji navijači Hajduka drže glavnu reč. Svoj stav pokazali su i kada su noževima napali vaterpoliste Crvene zvezde.

Takođe i navijači Dinama iz Zagreba su istakli transparent u kojem su poručili da će silovati srpske majke, nakon čega je reagovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Podsetimo, Novak Đoković i njegova supruga Jelena pozitivni su na korona virus, dok su ostali članovi njegove porodice negativni. Uz Novaka, pozitivni od tenisera nakon što je prekinut Adria Tur bili su i Grigor Dimitrov, Borna Ćorić, Viktor Troicki, kao i kondicioni trener Novaka Đokovića Marko Paniki i trener Grigora Dimitrova Kristijan Groh.

 

 

4 COMMENTS

  1. Uvek su deca iz mesovitih brakova u Srbiji bila vise cenjena nego u Krvackoj. Zato se cudim Djokovicu da se upusta u nostalgiju. Treba da uvidi da je tamo samo predmet mrznje – koju svako ne pokazuje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here