Ubio komšiju Bošnjaka zbog vaskršnjih jaja

0

Dobri i pripiti ljudi se posvađali u kafani zbog praznika i jaja
 

"Hasanović je bio sa društvom u jednoj kafani, a kasnije je stigao i Josić, koji je poneo vaskršnja jaja sa željom da počasti komšije povodom vaskršnjih praznika", rekao je izvor "Nezavisnih".

On dodaje da je Josić delio vaskršnja jaja po kafani i kada je došao do Hasanovića počelo je vređanje na nacionalnoj osnovi.

"Hasanović mu je rekao da ne želi od njega ništa i počeo da ga vređa na nacionalnoj osnovi, govoreći da je Josićev srpski narod proterao muslimane iz Kozluka za vreme rata", rekao je izvor, dodajući da su posle prepirke obojica otišli kući. Sutradan Hasanović je nađen mrtav u lokvi krvi.
 

Stravično ubistvo šokiralo je stanovnike Kozluka, koji ističu da su u poslednje vreme napeti međunacionalni odnosi između Bošnjaka i Srba. Kako kažu komšije, Josić je čovek siromah, koji živi od poljoprivrede, a Hasanović je živeo sam.

"Nikola voli da popije i težak je kada se napije, ali nikada nije pravio problem do sada. Ahmetu je žena umrla, pa je ostao sam da živi, a sinovi su mu u inostranstvu osim jednog, koji živi negde tu u blizini", ispričale su komšije, dodajući da su Hasanović i Josić viđeni u nedelju popodne kako zajedno sede ispred jedne kafane i pričaju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here