Uhapšen čovek koji je vređao Vučića

0

Strajnić: Terao bih ga i da je vikao "Volim Srbiju"
 

Izvor "Aloa" iz istrage, tvrdi da su pripadnici Žandarmerije glavni krivci što je do ovog incidenta došlo, ali da deo odgovornosti snosi i Fudbalski savez Srbije, koji je bio zadužen za rad redara, kojih je na ovoj utakmici bilo oko 700!

Nemanja Šarović, potpredsednik Srpske radikalne stranke, tvrdi da Igor Mikić nikada nije bio član radikala.

"Čoveka koji je vređao Vučića sam video prvi put u životu", rekao je Šarović.

 

 

Predrag Strajnić, dugogodišnji novinar RTS-a, preko noći je postao "slavan" zbog odlučne reakcije tokom sada već antologijskog prenosa utakmice Srbija-Albanija. Usred nezapamćenog ispada, Strajnić je uz komentar: "Pa daaaj, bre" i fizički pokušao da spreči izgrednika da nastavi sa nezapamćenim istupom.

 

Dan posle, Strajnić objašnjava kako je do svega došlo i šta se kasnije dešavalo.

 

"Reagovao sam u sekundi, a da nisam ni shvatio šta je taj čovek govorio. Rekao je šta je rekao, ali i da je uzviknuo, recimo: ‘Volim Srbiju’, isto bih postupio. Borio sam se za prenos! Čovek se pojavio u momentu, ušao je u komentatorsku kabinu, a kako se tu našao, to je već pitanje je za obezbeđenje. Otkud taj čovek na krovu stadiona Partizana kad tu mogu da uđu samo ljudi s akreditacijama. Ne znam, možda je i imao neku akreditaciju", rekao je Strajnić za "Alo".

 

On kaže da Igora Mikića nikad u životu nije video…

 

"Čak mu ni lice nisam video u tom magnovenju. Registrovao sam samo to da je krupan, da je obučen u crnu majicu. Bukvalno je nestao posle tri sekunda. Meni i gostima nije ništa rekao, nije nas vređao niti je pretio", objašnjava sportski komentator.

 

Javnost i dalje prepričava taj incident…

 

"Glupo je što je sve dobilo političku konotaciju. Da nas je sve išamarao, niko ne bi tome pridavao značaj. Iskreno, ovako nešto mi se za 22 godine novinarskog staža nikad nije desilo", zaključuje Predrag Strajnić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here