Ukrajina kao država zapravo više ne postoji, tamo se vrši pljačka zapadnog novca, smatra zamenik načelnika Hersonske oblasti, na jugu Ukrajine, Kiril Stremousov.

– Objektivno govoreći, sada se tamo jednostavno pljačka sav taj novac koji im daje Zapad – rekao je Stremousov, prenosi RIA Novosti.

Ruska vojska je polovinom marta preuzela kontrolu nad Hersonskom oblašću i delom Zaporoške oblasti oko Azovskog mora.

Na tim teritorijama uspostavljene su vojne-civilne uprave, počelo je emitovanje programa ruskih TV kanala i radio stanica i uvedena je rublja kao sredstvo plaćanja.

Najavljeno je i da će biti održani referendumi o pripajanju Rusiji.

6 COMMENTS

  1. pa naravno nikada nije postojala a i nestace rusi pod sssr nisu trebali da im daju nezavisnost jer su ukarjinci od raspada sssr racunali da ce ameri i americka vojska uci u veliku RUSIJU koja je bogata naftom i gasa ko na kosovu ameri kradu srpska bogatstva i sipatri su im marioneta

    • Obrati paznju kako se sve menja ako i docekas da vidis.
      Mnogo si pricao kako Rusi ovo pa ono nece uspeti jer su ameri cudo za tebe e sada lepo sedi gledaj i jedi se 🥂

    • ajde objasno veliku misao, nerazumljivo je sta je pisac hteo da kaze, da uporedi RS kao deo BiH koji bi muslimani zeleli da prisvoje i proteraju starosedeoce Srbe kao sto je Ustasija uradila, sa fasistickom Ukrajinom koju americki zlikovci placaju da ratuje sa Rusijom u njihovo ime??? Istorija ljudskog roda je prepuna ratovanja i osvajanja, tako da na zalost ta prica nema kraja.

  2. ajde objasno veliku misao, nerazumljivo je sta je pisac hteo da kaze, da uporedi RS kao deo BiH koji bi muslimani zeleli da prisvoje i proteraju starosedeoce Srbe kao sto je Ustasija uradila, sa fasistickom Ukrajinom koju americki zlikovci placaju da ratuje sa Rusijom u njihovo ime??? Istorija ljudskog roda je prepuna ratovanja i osvajanja, tako da na zalost ta prica nema kraja.

  3. Додик је направио први корак, стандардизује мишљење о Српској Држави која ће бити самостална. Сада Хрвати преузимају улогу извршиоца демонтирања вјештачке заједнице.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here