Uvrnute nepristojne ponude za Mariju Lazić

0

Svakodnevno dobija uvrnute seksualne ponude od fanova na društvenim mrežama: Marija Lazić
 

"Na Fejsbuku imam više od 30.000 fanova, na Tviteru 20.000, na Instagramu 10.000 pratilaca. Ja nisam pevačica, pa su po meni to sumanute cifre! Nije mi jasno zašto sam toliko popularna, ali super", rekla je lepa voditeljka za "Informerov" dodatak "Ljubav i zdravlje".

 

Otkrila je da, uprkos činjenici da je sedam godina u vezi sa čovekom koji nije sa javne scene, svakodnevno dobija uvrnute seksualne ponude od fanova na društvenim mrežama.

 

"Napiše mi čovek ‘Ako ti u diskoteci priđe neko visok 2.10 i sagne se da ti ljubi stopala, znaj da sam to ja’. Imam neverovatan broj fetišista za stopala koji mi pišu, a na prvi pogled izgledaju ka normalni momci. Jedan naš čovek iz Italije nudio mi je da mu samo pošaljem broj i model cipela koje želim, da će mi ih on kupiti i poslati, a zauzvrat bih morala da mu šaljem slike svojih stopala u tim cipelama", rekla je Marija i istakla da je imala dve ponude muškaraca da budu "njeni robovi", ali da je često nepristojnim ponudama zasipaju i žene.

 

"Moj dečko kaže – javi se tom robu, zovi ga da me malo odmeni, imam gomilu obaveza. Mi živimo već dve godine zajedno i kao da smo u braku, a nijedno od nas nije formalista", rekla je Lazićeva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here