VB: Izbačena Sanja!

0

SMS glasovi publike su nominovali, a ostali ukućani doneli konačnu presudu – Sanja izlazi iz Kuće Velikog Brata VIP. Umesto dvoje, glasovima publike bilo je nominovano troje ukućana – Alden, Ena i Sanja, jer su dvoje sa najmanje glasova imali isti broj SMS poruka.

 

Crnogorska lepotica zamerila se staroj muškoj gardi u Kući, pa je najopširniju nominaciju dao Era.

 

 

 "Kao svoje dete sam je prihvatio i zavoleo, a ona me je uvredila do bola! Rekla mi je da sam matori konj, zato što se priklonila Lepoj", penio je Era u ispovedaonici, a ta izjava koštala je Sanju i Borinih simpatija, pošto je iz istog razloga nominovao. Za njen izlazak glasali su i Anabela, Švaba i Ervin.

 

Ena je, sa dve nominacije, najviše nervirala Švabu, jer "ne zatvara" o svom bogatom iskustvu tokom prethodnog boravka u Kući. Ipak, odabrao je Sanju "zbog odnosa prema svima", a Ena je negativne glasove dobila od Bokija i Mladena.

 

 

 

Alden je imao tri nominacije, od Tamare zbog pokušaja izbacivanja iz grupe, Divne koja je odlučila da se solidariše sa devojkama, i Lepe "jer mora za nekoga da glasa".

U obraćanju ukućanima, Sanja je bila vesela i puna optimizma.

 

"Dragi moji prijatelji, držite se, uživajte, i nemojte da se nervirate zbog… kako sam ga već nazvala", prozvala je ona Eru poslednji put.

 

"Sve što sam mislila, tom čoveku sam i rekla! Sa njim i Borom u društvu niko ne uživa. Vaspitana sam da poštujem starije, sa Divnom i Lepom sam uspostavila normalnu komunikaciju, i nisam mogla više da trpim vulgarnosti njih dvojice", rekla je manekenka, i otkrila šta ju je najviše razbesnelo.

 

"Čula sam kada je rekao – nije ona nikakva Crnogorka, ko zna kakvo je to poreklo… Naravno da ću braniti sebe, i čudi me što me niko drugi nije branio. Mislila sam da ne bih sebi dozvolila da uvredim starijeg čoveka, promenila sam mišljenje kada sam videla šta sebi dozvoljava".

 

Švabina nominacija ju je pomalo iznenadila ("on zaslužuje pobedu"), a najviše se sprijateljila sa Bokijem.

 

"Ženska odeća je njegov posao, ne deo njegove ličnosti. Mislila sam da ću bežati od njega u Kući, ali kada smo ušli, shvatila sam da je super".

 

Sanja "nije u toku" što se tiče romanse Anabele i Mladena, ali ne bi im preporučila da se "smuvaju" u Kući.

 

"Neka izađu, pa neka sami odluče", zaključila je ona kroz smeh.

 

Ostalim ukućanima Veliki Brat je saopštio da je zadatak sa bebama uspeo! Osvojili su 48 sati zajedničkog života u luksuznom delu, duže spavanje i veliku žurku!
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here