VB: Tamara izbačena!

0

Ervin i Tamara imali su najmanje SMS glasova, a ostali su odlučili sa kime žele da podele poslednju nedelju u Kući. Međutim, po glasovima ukućana, bilo je izjednačeno!

 

Za Ervinov izlazak glasali su Alden ("mnogo talasa"), Lepa ("Tamara je više radila po kuhinji"), Anabela ("ide mu se kući"), Bora i Divna po sistemu ženske solidarnosti.

 

Tamaru su odlučili da izbace Švaba i Mladen bez posebnih razloga, Ena jer je sa Ervinom bliža i oboje su nepušači, Era ("da joj ne propadnu obaveze i poslovi"), Boki ("Ervin me je shvatio na keca i on je moj drug").

 

Pre izbacivanja, dvojica najstarijih ukućana dobili su tajni zadatak, da u ispovedaonici pojedu što više "omiljene namirnice" u Kući – belog luka, a zatim izađu i izljube ostale.

 

"Je l’ ovo nosimo ostalima", zbunio se Bora, a Era se oduševio – "jao, hvala od srca, ovo nismo očekivali, nikada neću zaboraviti"! Odmah su navalili, a uz meze su pevali i komentarisali koncept "noga lička, a cipela bečka".

 

 

"Jeli smo plećkicu", pohvalio se Bora, a Era je odmah potrčao ka Eni, da joj dune u lice. Krenuo je redom i po ostalima, da ih izljubi u ime uspešnog zadatka, na njihov opšti užas.

 

"Kako smrdi u ispovedaonici, kao da je tvor bio unutra", šokirala se Anabela po izlasku sa glasanja.

 

Čak ni "miomirisi" nisu doprineli da "Betmen i Supermen“ budu nominovani, već su presudili glasovi publike u trenutku zatvaranja linija. Tamara je imala 45 odsto glasova, a Ervin 55 odsto, što znači da je snagator ostao, a manekenka izbačena.

 

"Ne znam zašto su me gledaoci nominovali, bila sam ono što jesam. Moja zemlja je ipak manja, kriza je, možda su i to faktori", rekla je manekenka koja se tokom boravka u Kući retko isticala.

 

Izbačena iz Kuće Velikog brata: Tamara

 

"Potrebno mi je vreme da upoznam ljude i opustim se. Inače volim adrenalin, htela sam ovakvo drugačije iskustvo, ispunila sam ono što sam želela".

 

Tamara je rekla i da dečka nema, i da je nije zanimalo da li je gleda iko osim mame i sestre.

 

"U Kući mi se niko nije dopao, svaka njima čast, ali simpatija nije bilo".

Era i Bora, koji su joj smislili pesmu "Tamara, boginjo ljubavi", ostali su joj u lepom sećanju.

 

"Dobro je što se drže zajedno, i bez pardona iznose svoja mišljenja. Pa sad, kako ko to tumači… Za svaku lošu nameru, imaju dve dobre", dodala je Tamara koja misli da je najbolju komunikaciju ostvarila "sa svima", dok joj je favorit za pobedu Alden.

 

Iako je sama bila skoro pa neprimetna, drago joj je zbog romantičnih trenutaka između drugih ukućana.

"Anabela i Mladen, super! Ako je to prava ljubav, to je sjajno"!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here