Veličković: Izvinjavam se selektoru, saigračima, KSS i javnosti

0

 

Podsetimo, selektor Orlova Aleksandar Đorđević uvrstio je na spisak od 20 imena i iskusnog krilnog centra Novicu Veličkovića, ali je bivši igrač Partizana, Reala, Mega Vizure i Bamberga naknadno odlučio da otkaže svoje učešće.

 

Ovaj potez naišao je na ogromnu kritiku, kako selektora, tako i gotovo kompletne nacije. Posle nekoliko dana potpune izolacije od javnosti, Veličković se oglasio i uputio javno izvinjenje.
"Izvinjavam se selektoru Aleksandru Đorđeviću, igračima, Savezu, ali i celokupnoj košarkaškoj javnosti što selektora nisam blagovremeno obavestio o svojoj odluci. Istina je da sam imao ogromnu želju da igram za reprezentaciju i da sam sve vreme bio u kontaktu sa Đorđevićem. Ipak, kako se bližio datum okupljanja, kod mene se pojavila sumnja i pitanje da li ću moći da izdržim naporne pripreme, a potom i gust raspored utakmica sve na nivou koji se od mene očekuje. Presekao sam i doneo odluku koja je i meni veoma teško pala", rekao je Veličković, a preneo je "SPORTski žurnal".

 

Novopečeni igrač Trabzona ističe da je svestan da bi sve bilo drugačije da je na vreme obavestio selektora i javnost o odluci koju je doneo.
"Šta drugo da kažem osim da još jednom ponovim, izvinjavam se zbog nesmotrenog postupka, pre svega Đorđeviću, a posle i ostalim. Osećam se veoma loše zbog svega što se dogodilo", zaključio je Veličković i time stavio tačku na ovu bolnu priču.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here