Tanjug
Goran Vesić

Zamenik šefa izbornog štaba SNS Goran Vesić očekuje da mandatar buduće vlade bude predstavnik liste “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”, koja je, kaže, osvojila tri puta više glasova od naredne.

Vesić je rekao da će Vučić kao predsednik stranke razgovarati sa partnerima, kako sa liste SNS, tako i sa onima sa kojima budu želeli da prave vladu, a konaču reč o vladajućoj koaliciji imaće Glavni odbor i Predsedništvo SNS.

Dodaje da će odluku o koalicijama organima stranke predložiti predsednik Vučić, imajući u vidu prošlost, kako se ko ponašao tokom kampanje ali i zadatke koji vladu očekuju u budućnosti. Naveo je i da će u stranci uraditi analizu izbornih rezultata koja će pokazati kako je ko radio i kako može da se unapredi rad stranke.

Na pitanje brine li ga ogromna razlika u procentima između predsednika Vučića i SNS, Vesić kaže da ta razlika očigledno postoji, a naročito je izražena od momenta kada je Vučić najavio povlačenje sa čela stranke, jer je, kaže, bilo logično da se takve najave odraze i na snagu SNS.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here