VESTI

0

Obračun kod Lučana

UBIO ŽENU I SEBE

U selu Dljin kod Lučana policija je u kombiju koji se nalazio na lokalnom seoskom putu pronašla telo M. J. (49) i njegovu suprugu T. J. (42). koja je davala znake života, ali je preminula na putu ka bolnici u Čačku.
Prema podacima iz istrage koju vodi zamenik tužioca u Čačku Zoran Pašić, M. J. je pucao u suprugu nakon čega je počinio samoubistvo tako što je pucao sebi u glavu. Motivi tragedije još nisu poznati.

Samoubistvo u Lutriji Srbije

METAK U VRAT

Radnik obezbeđenja u Lutriji Srbije ubio se u Beogradu. Čovek je imao oko 40 godina i pucao je iz pištolja sebi u vrat. Sve okolnosti i motiv samoubistva su nerazjašnjeni.

Požar u Valjevu

GROM SPALIO KUĆE

Kuća i stolarska radionica izgorele su u Valjevu posle udara groma, a još jedna kuća se zapalila. Požar se dogodio kod zatvora za maloletnike pošto je grom udario u drvenu banderu kraj kuće i radionice.
Tri ekipe vatrogasaca su sprečile da požar proguta susednu kuću, na kojoj je izgoreo deo krova. U požaru niko nije povređen, jer vlasnici nisu bili kod kuće.

Pala balkanska mafija

UHAPŠENO 36 NARKO-DILERA

U međunarodnoj policijskoj akciji "Galus" uhapšeno je 36 krijumčara droge među kojima je sedam državljana Srbije, kao i 11 osoba s Kosova i Metohije.
Iza rešetaka je još osam Slovenaca, i po tri državljanina Italije i Austrije, dva Nemca, i Rumun i Hrvat. Akciju su sprovele službe Slovenije, Nemačke, Hrvatske i Austrije, a zaplenjeno je oko 70 kilograma kokaina, heroina, kanabisa, u ukupnoj vrednosti od milion evra.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here