Vesti” vas vode na džez spektakl,”

Za ovaj koncert Redakcija "Vesti" u Beču ima pet puta po jednu ulaznicu, koje će dobiti čitaoci koji se prvi jave na telefon 0699 12082768 ili na mejl: austrija@vesti.de.
.

Redakcija "Vesti" u Beču podeliće karte najbržim čitaocima
 


Posle mnogih zemalja Evrope, ovo je prvo gostovanje Beogradskog diksilend orkestra u Austriji i, kako i priliči ovako velikom događaju, za tu priliku su izabrali prelepu salu Akcent teatra.


Svi oni koji su pre dve godine u istom ambijentu uživali u koncertu Viva voksa, sada će imati priliku da uživaju u još jednom muzičkom spektaklu i vide na sceni jedan od pet najboljih evropskih džez orkestara. Osmoro velikih muzičara priča uvek zanimljivu priču o džezu. Posebna atrakcija ovog spektakla biće čudesni glas Aleksandre Bijelić, nove blistave pevačke zvezde.


Već 14 godina zaredom pred svaku Novu godinu beogradski Centar Sava je ispunjen ljubiteljima muzike i za koncert Beogradskog diksilend orkestra se traži karta više, tako da ne treba propustiti priliku i gostovanje u Beču.


Ulaznice za koncert se kupuju isključivo na blagajni Akcent teatra (Theresianumgasse 18) i moguće ih je rezervisati na broju telefona: 01 501 65/3306. Više informacija o svemu na sajtovima Srpskog kulturnog foruma i Akcent teatra.

 

Nagrada za publiku

Pored izuzetnog muzičkog događaja jednom od posetioca sa kupljenom ulaznicom biće dodeljena vredna nagrada sponzora, škole stranih jezika Njeltakademie
, bazični kurs jezika po želji u vrednosti oko 400 evra.
Izvlačenje dobitnika biće odmah posle koncerta, kao i uručenje vaučera sa nagradom.

0

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here