Vestionline saznaju: Mekejleb u Beogradu! Da li stiže u Partizan?

0

Da li će ponovo u Partizana: Lester Bo Mekejleb u dresu Makedonije
 

Posle dolaska Milana Mačvana bilo bi to sjajna vest za navijače Partizana. Američki plejmejker je najbolju partije u karijeri pružao u sezoni 2009/2010 kada je sa crno-belima stigao na F4 Evrolige gde su izabranici Duška Vujoševića nesrećno u polufinalu poraženi od Olimpijakosa.

 

Kako saznaju Vestionline prvobitnu ponudu Partizana Mekejleb je odbio, ali se očekuje da ovog vikenda uslede novi pregovori srpskog šampiona i iskusnog plejmejkera.

 

 

Ono što Partizanu idu u prilog je što Mekejleb nema klub, a sezone je počela. Rosteri svih timova su popunjeni. Očigledno se nekadašnji ljubimac navijača crno-belih preračunao pa je i dalje bez kluba. Ipak, znajući za tešku finansijsku situaciju u Partizanu, pitanje je koliko Partizan može da ponudi Mekejlebu, koji je u Fenerbahčeu bio jedan od najplaćenijih košarkaša u Evropi.

 

 

Posle briljantne sezone u Partizanu, Mekejleb je 2010. godine prešao u Montepaski. U Sijeni se zadržao dve sezone, da bi 2012. otišao u Fenerbahče gde nije uspeo da ponovi partije iz Partizana i Sijene.

 

Ukoliko bi stigao u Humsku nema sumnje da bi bio kapitalno pojačanje za četu Duška Vujoševića. Partizan je počeo sezonu sa dva poraza i jednom pobedom u ABA ligi, a u Evropkupu katastrofalno je poražen u prvom kolu u Viljnusu od Lijetovosa Ritasa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here