Tanjug
Želi da promoviše Srbiju: Stiv Voznijak u Predsedništvu na Andrićevom vencu

Stiv Voznijak, kome je pre nekoliko dana dodeljeno srpsko državljanstvo, sada je Srbin i na Vikipediji.

Voznijak je inženjer računarstva i saosnivač kompanije Epl (Apple), a pre tri dana je posetio Srbiju.

10 COMMENTS

  1. Koliko je kostalo….poreske obveznike avsnserbije pravoverne? Moze da se izrazi i kvantitativno, osim novcano, npr. u zdravstvenim ustanovama, skolama, vrticima, pomoci i stipendije uspesnim mladim ljudima….

  2. Ja sam morao cekati srbsko drzavljanstvo godinu dana,a taj americki matorac dobijo u avionu dok je letijo u Srbiju!Zbog takvih se mnogi Srbi ne zele vratiti u Srbiju!

  3. Ma da,trebamo dati pasoš nekom ko pika loptu
    Baš je ovaj Vučić neki,daje pasoš čovjeku osnivaču epla,pritom čini mi se da mu je žena Srpkinja
    A troškovi izrade pasoša znamo da su strahoviti,
    Moglo se izgraditi jedno krilo kliničkog centra,stipendirati najmanje 1.000 studenata…
    Kako ste jadni u toj svojoj mržnji,prema Vučiću i Srbiji

  4. Човек је постао држављанин Србије а не Србин. Није ми познато ком народу он припада нити је то важно али Србин није нити се може постати припадник било ког народа административним путем. Огромна и суштинска разлика је припадност народу и држављанство. Такође је припадност тзв. нацији посебно питање!

  5. Ja sa rodjen u Republici Srbiji i posle 50 god. ne mogu sa njim da putujem nigde, nisam probao da idem na pecanje sa njim.

  6. pitanje je dali bi taj gospodin da se rodio u Srbiji svojim intelektom mogao da postigne sve to sto jeste, ili bi morao da radi na gradjevini jer nema veze da se zaposli, pa bi trazio drzavljanstvo u nekoj drugoj zemlji

  7. meni je drago sto je gospodin postao Srbin ali gradjani Srbije se ne postuju toliko koliko strani drzavljani u Srbiji! ja kao Srbin zivim ceo zivot u Austriji i zelim da se vratim kao lekar sa iskustvom i cekam vec 2 godine da mi se prizna medicinski fakultet i specijalizacija iz Beča, i receno mi je da je jako tesko i da moram da polazem dodatne ispite i jos nisam uspeo zbog loseg rada ministarstva zdravlja. Da sam kao Austrijanac predao papire mozda bi brze islo

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here