Foto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Fudbaler Fiorentine i srpski reprezentativac Dušan Vlahović odbio je astronomsku ponudu Njukasla od čak 100 miliona evra.

Italijanski mediji navode da najbolji strelac “ljubičastih” nema nameru da pređe u Njukasl, koji je za transfer srpskog napadača pripremio čak 100 miliona evra..

Vlahović želi da ostane u Fiorentini do jula sledeće godine, a onda će pokušati da nastavi karijeru u Juventusu.

Italijanski mediji podsećaju da je Juventus velika želja Vlahovića, još iz dečačkih dana, a skauti ekipe iz Torina već mesecima prate igre srpskog fudbalera. Vlahović je navodno već dogovorio lične uslove ugovora sa Juventusom.

Fiorentina je tokom leta odbila sve ponude za Vlahovića, a među njima je bila i ona madridskog Atletika od 60 miliona evra. Čelnici ekipe iz Firence su spremni da prihvate ponudu Njukasla, ali Srbin ne želi da igra u timu koji će biti van Lige šampiona.

Vlahović će u januaru 2022. da napuni 22. godine. On je igrao za mlade selekcije OFK Beograda, Crvene zvezde i Partizana, a afirmisao se u klubu iz Humske. Vlahović je 2018. prešao u Fiorentinu za koju je odigrao 102 utakmice i postigao je 46 golova. Za reprezentaciju Srbije nastupio je na 14 mečeva i sedam puta se upisao u strelce.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here