Vozio autoputem “mrtav” pijan u suprotnom smeru

0

Potpuno uništen "ford fokus"

Izbegavajući sumanutog vozača automobili su sletali sa autoputa, javljaju hrvatski mediji.

 

Pretpostavlja se da je 56-godišnji vozač "pasata" čiji su inicijali S.B. na naplatnoj rampi "Sveta Helena“ ušao u pogrešan smer, pa je na autoputu, umesto ka Varaždinu vozio prema Zagrebu.

 

Izbjegavajući ga, osoba koja je vozila "ford fokus" sletela je sa autoputa i zabila se u zaštitnu ogradu, posle čega je prevezena u hitnu pomoć. Nekoliko kilometara dalje isto se dogodilo i 64-godišnjem vozaču "golfa", koji je prošao nepovređen, a vozač "pasata" se posle toga zabio u kombi "reno trafik" i sletio u odvodni kanal. Ovo je bila i najteža nesreća koju je pijani vozač izazvao.

 

Sumanuti vozač prevezen je u bolnicu i lekari se bore za njegov život, dok je vozač Renoovog kombija odbio lekarsku pomoć. Bled i u šoku sedio je kraj autoputa i čekao da prijatelj dođe po njega. Vozač "pasata" je u automobilu imao pušku pumpericu, koju je policija zaplenila posle nesreće, prenose hrvatski mediji.

 

Drugi vozači koji su vozili pored njega, ali u pravom smeru trubili su i upozoravali ga, međutim on nije reagovao. Očevici kažu da je samo gledao ispred sebe i vozio. Ovo je već 12. put u poslednjih šest meseci da neko autoputem u Hrvatskoj vozi u suprotnom smeru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here