EPA-EFE/A.CUKIC
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas imao veoma dobar i sadržajan razgovor o mnogim važnim temama, a tako i o KiM, sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.

Vučić je, nakon sastanka sa šefom, francuske države, ukazao da retko kada govori na ovakav način, ali da je izuzetno zadovoljan što je došao u Pariz i imao priliku da ovako dugo razgovara sa Makronom.

– Postoje stvari o kojima ne mogu da govorim. Razgovarali smo o situaciji na KiM, našim bilateralnim odnosima. Početkom sledeće godine se nadam i očekujem posetu Makrona našoj zemlji – rekao je on.

Vučić je kazao da je poneo sva dokumenta koja govore ili potvrduju šta su stavovi Srbije, predao ih, govorio o ozbiljnosti našeg pristupa i želju da se situacija umiri i stabiliziju, ali i frustracijama našeg naroda, pošto deset godina neko ne ispunjava svoje preuzete obaveze.

– Srpska reč znači mnogo više nego nečiji potpisi – podvukao je on.

Vučić je ukazao da je sa Makronom razgovarao i o evropskoj perspektivi, ali i svim pitanjima saradnje, naših privrednih komora, MEDEF-a, napretku našeg aerodroma, dodajući da Vansi fantastičan posao radi, što svi koji putuju mogu da vide kako izgleda naš aerodrom, ali i o metrou i svemu važnom.

– Veoma sam zadovoljan razgovorom- kazao je on.

1 COMMENT

  1. Nikako, ama bash nikako ne dozvoliti-kvazi drzavi “Kosovo” u bilo kom pravcu i polju da se priblizi medjunarodnim institucijama! U tanchine ici do kraja i to na nachin da im se onemoguci bilo kakav pa i najmanji prilaz, bilo chemu! Dakle, ici treba u tanchine, da ih se sputa bilo shta, bilo kuda i u kom pravcu da krenu. KOCHNICA, BLOKADA i tachka!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here