Tanjug
Aleksandar Vučić

Ovaj put i kilometri puteva koji su do sada izgrađeni upravo su ono što smo želeli kad smo počeli da menjamo zemlju, da menjamo sebe, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić na otvaranju istočnog kraka Koridora 10 i poručio da „neće stati“.

– Nećemo stati na ovome, nastavićemo dalje, gradićemo bez prestanka da bismo imali više posla, više investicija, da bismo završili taj čarobni krug i da bismo mogli da kažemo da smo stvorili uspešnu i najlepšu, za nas svakako najlepšu, zemlju na Balkanu – poručio je Vučić.

Sve je danas ovde, rekao je on – i svaki san koji smo sanjali, i svaka nada koju smo prikrivali, i svaka vera koju smo imali, napor koji smo uložili.

Kako kaže, sreća je mala reč da opiše ono što trenutno oseća.

– I kada smo pre nekoliko godina počeli da menjamo Srbiju želeli smo baš ovo, želeli smo čuda, kilometre autoputeva, da to bude način kako se izražavamo, novi standard, novo polazište. Danas smo izgradili više tih kilometara nego za poslednjih 40 godina. Ostavili smo iza sebe prašnjavu prošlost i okrenuli se budućnosti. Da bi ljudi mogli da odlaze, ali i da se vraćaju u Srbiju – poručio je Vucicć.

Vučić: Sada će svi prolaziti kroz Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas zadovoljstvo završetkom Koridora 10, uoči otvaranja poslednje deonice na Istočnom kraku tog koridora, prema bugarskoj granici.

– Srećan sam, ovo je bio težak posao. Teško je zbog kosina i tunela od 800 metara, ali izgleda kao Švajcarska. Srećni ste kada to uradite – rekao je Vučić za Pink tv.

To će, uveren je, doneti novi život, energiju i nadu.

– Ovo će značiti i ljudima koji putuju, ali i za teretni saobraćaj i ceo saobraćaj. Svi će sada kroz Srbiju – kazao je Vučić za Pink.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime