Tanjug
Miroslav Lajčak i Aleksandar Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zatražio je na sastanku sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom podršku Unije u zaustavljanju daljih provokacija Prištine.

Vučić je na sastanku u Beogradu ukazao na neophodnost formiranja zajednice srpskih opština i najhitnijeg održavanja lokalnih izbora na severu Kosova i Metohije.

– Ponovio sam spremnost Srbije da svoje obaveze, u skladu sa međunarodno-pravnim dogovorima, ispuni uz poštovanje Ustava Srbije i Povelje UN – naveo je Vučić.

On je razgovor ocenio kao “konstruktivan i veoma korektan”.

2 COMMENTS

  1. Пробуди се Александре из ЕУ сна
    Зар стварно неко мисли да албанци било шта раде без налога њиховог газде америке.
    ЕУ је само продужена рука америке.
    Тј послушник америке.
    Р1244УН ЈЕ ГЛАВНИ ДОКУМЕНТ
    ПОВЛАЧЕЊЕ ИЗ НЕУСПЈЕШНИХ ПРЕГОВОРА
    ПРОГЛАШЕЊЕ ОКУПАЦИЈЕ
    ЗАХТЈЕВ У УН ЗА ВРАЋАЊЕ МИРОВНИХ СНАГА РУСИЈЕ🇷🇺
    ВРАЋАЊЕ РУСИЈЕ У ПРЕГОВОРЕ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ
    Хвала
    🇷🇸☦️🇷🇸

  2. Gospodine Presednice Vucici koliko vidimo da gospoda sa zapada daju pristini precizna upustva sta treba da rade to je ocito vidljivo ne odustaju od agresivne namjere. Priznali su propale izbore na sjeveru kosova gdje je izaslo 3 % siptarskog stavnovnistva zapad salje pojacanje da stiti lazno izabrane siptarske nacelnike srpskih opstina na sjeveru kosova, politicari nato drzava jedno pricaju a na podmuko nacin i prevaru rade drugo. Nadajmo se da to nece dugo potrajati pravda ce POBEDITI

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here