Foto: Tanjug/AP
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagram nalogu “avucic” video snimak sa najznačajnijim momentima od kada je postao predsednik Srbije, uz poruku da se svaki dan borio za Srbiju, a da je na narodu da proceni rezultate.

– Trudio sam se i borio svaki dan za našu Srbiju, a na narodu je da proceni rezultate – napisao je predsednik Vučić uz video na kojem se vidi trenutak kada je u Skupštini položio zakletvu, kao i otvaranje fabrika, puteva, mostova, bolnica…, kao i sastanci sa nejvećim svetskim državnicima.

– Nekada sam prebrzo reagovao, nekada sam reagovao srcem, napravio sam bezbroj grešaka, nema sumnje, ali ono što je suština to je da sam se borio zaista sve ovo vreme, svih ovih pet godina. Svih ovih pet godina sam se borio svaki dan za našu zemlju, radio teško i naporno, to nije tako lak posao kao što nekima izgleda. Morate da radite i da svaki dan doprinosite Srbiji i da se radujete novim investicijama i novim fabrikama, i novoj fabrici vakcina koju pokrećemo uskoro i svemu drugom, jer će nam sve to biti potrebno u narednom periodu. I da ne pitate koliko vremena je potrebno da se spremite za jedan susret sa Angelom Merkel ili sa Vladimirom Putinom ili sa Si Ðinpingom. Sretao sam se sa svima njima mnogo više nego bilo ko ikada u istoriji Srbije. Trudio sam se i borio, a na narodu je da proceni na kraju rezultate – rekao je predsednik Vučić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here