Vujošević: Utakmica za preživljavanje!

0

Duško Vujošević
 

"Dok se ne završi ovaj fajnal-for Partizan je šampion. Mi branimo šampionsku titulu i ja se nadam da će posle završnog turnira prsten ostati na starom mestu. Veoma poštujemo ekipu Cedevite, to je dobar klub, sa dobrom selekcijom igrača i veoma kvalitetnim trenerom", rekao je Vujošević novinarima na konferenciji za stampu u
beogradskoj Areni.

 

Trener Partizana rekao je da će utakmicu odlučiti raspoloženje i kvalitet igrača.

"Poznajemo se dobro, igrali smo dvaput utakmice tokom ove sezone. Sigurno da će neke stvari da se pokažu kao nove, možda bude iznenađenja u igri, ali to neće odlučiti pobednika već raspoloženje i kvalitet igrača", dodao je Vujošević.

 

Vujošević je istakao važnost ovog meča i dodao da se nada da to neće stvoriti pritisak na igrače.

"Za nas, kao i za Cedevitu ovo je izuzetno važna utakmica. Kvalifikaciona za Evroligu, ulog je ogroman, ali to ne treba da proizvede opterećenost, već želju i motivaciju", rekao je trener Partizana.

 

Vujošević je rekao da ovaj meč za njegov klub donosi preživljavanje, jer je finansijska situacija u Partizanu veoma loša.

"Ovaj meč za Partizan znači preživljavanje… Pošto svi znate finansijsku situaciju. Ali, mi imamo SPORTske motive i ja pozivam publiku da prepozna značaj ovog susreta, da pokažu privaženost i da nam pomognu da preživimo. Njihova pomoć sa tribina, SPORTska, bez nacionalnih motiva, je ono što očekujemo i što nam je potrebno", rekao je Vujošević.

 

Košarkaš Partizana Žofri Lovrenj rekao je da je njegova ekipa spremna da pruži maksimum kako bi ostvarila cilj, a to je odbrana titule.

"Biće izuzetno teško protiv Cedevite. Ovo je važna utakmica za nas. Imamo pun respekt prema njima, ali smo spremni da se borimo i ostvarimo svoj cilj", rekao je Lovrenj.

 

Partizan će se sutra u beogradskoj Areni od 20.00 sati sastati sa Cedevitom u polufinalu Jadranske lige, a pobednik ove utakmice igraće u finalu sa pobednikom meča između Crvene zvezde i Cibone.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here