Repeša: Neka pobedi kvalitetna košarka!

0

 

"Ova utakmica je izazov više, nego ona nedavno u Beogradu. Biće jako teška, jer igramo pred njihovim navijačima, a ovde su gubile i mnogo jače ekipe. Mislim da smo dobro spremili utakmicu, a motivaciju za meč nalazimo samim prisustvom. Treba odigrati kvalitetno, biti miran i koncentrisan", rekao je Repeša novinarima na konferenciji za štamu u beogradskoj Areni.

 

Trener Cedevite smatra da je prema njegov klubu načinjena velika nepravda, jer svi ovaj meč najavljuju kao meč između Partizana i Cedevite, a ne obrnuto, iako je hrvatski klub bio bolje plasiran pred fajnal-for.

"Ovo je nepravda. Možda najveća u poslednjih 10 godina. Svi ovaj meč najavljuju Partizan – Cedevita, a ne obratno, iako smo mi bili drugi, a oni treći, i to je za nas otežavajuća okolnost", rekao je Repeša.

 

Trener Cedevite rekao je da očekuje kvalitetan završni turnir, i dodao da se nada da će pobediti onaj koji bude najbolji na terenu. Košarkaš Cedevite Marino Baždarić rekao je da se nada pobedi svoje ekipe, iako smatra da je Partizan odličan tim koji je dosta napredovao tokom sezone.

"Čeka nas teška utakmica, protiv vrhunske ekipa koja je odlično vođena. Partizan odlično igra pred svojim navijačima. Dva puta smo igrali ove sezone, i mislim da su ti susreti nabolji pokazatelj kakva nas utakmica očekuje. Nadam se pobedi", rekao je Baždarić.

 

Cedevita i Partizan sastaće se sutra u 20.00 sati u beogradskoj Areni u polufinalu Jadranske lige.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here