Za Nađu još 20.000 evra

0

Humanitarna akcija za pomoć maloj Nađi Novaković nastavljena je u Novom Sadu, posle koje je prikupljeno preko 20 hiljada evra za njeno lečenje.
U maloj dvorani Spensa održana je aukcija originalnih dresova koji su protekle nedelje stigli u Srbiju nakon prve aukcije održane u OŠ Ivo Andrić na Kanarevom brdu.
Bivši NBA igrač Darko Miličić pobedio je u nadmetanju za šampionski pojas Nikole Pagonisa, za koji je izdvojio 5.000 evra.
Prethodna aukcija održana je u Beogradu i tom prilikom je prikupljeno više od 50.000 evra. Sa novih 20.000 Nađa je sve bliže potrebnoj cifri od 300.000 koja je neophodna kako bi se njeno lečenje nastavilo na specijalizovanoj klinici u Nemačkoj.
"Kada sam čuo za akciju Jovana Simića koji prodaje dresove da bi platio operaciju maloj Nađi, suze su mi krenule. Nadam se da ćemo napraviti neki fond koji bi svakih mesec dana pravio slične stvari kao ovu", rekao je Pagonis.
Aukciju je vodila ekipa iz "Državnog posla" a na kraju je i sako popularnog Torbice prodat za 150 evra.
Dres Dejana Savićevića prodat je za 2.100 evra, a dres Gojka Kačara kupovan je dva puta sa cenom od 700 evra, jer ga je posle prve kupovine novi vlasnik dresa odmah vratio na aukciju.
U humanitarnoj akciji učestvovao je i atletičar Mihail Dudaš čija je oprema takođe bila na prodaju. Dresove su još kupovali i odbojkaš Vasa Mijić i fudbaler Dušan Tadić, a pre ove aukcije Nađi je nedostajalo još 100.000 evra za operaciju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here