Zadavio suprugu u ljubavnoj sobi

0

Foto: Ilustracija
 

Kako saznajemo u niškom zatvoru, Milovanović je prekoračio vreme predviđeno za posetu i boravak u ljubavnoj sobi, gde je trebalo da bude od 10 do 12 sati. On je, kako saznajemo, rukama udavio suprugu sa kojom ima ćerku staru osam godina.

– Po isteku vremena u sobu koja se nalazi u hotelu, pošto niški zatvor nema adekvatne uslove, zatvorski čuvari su upali. Zatekli su Ivana kako stoji iznad nepomične supruge sa rukama ispruženim prema njoj. Odmah su pozvali Hitnu pomoć – saznaju "Vesti" u niškom zatvoru.

Odmah po dolasku lekara pokušana je reanimacija nesrećne žene. Iako su brzo stigli, lekari nisu uspeli da je povrate u život i samo je konstatovana njena smrt. Ubica je odmah izolovan i sproveden u Kazneno-popravni zavod Niš, gde je na robiji, a policija i tužilaštvo utvrđuju motive zločina.

– Supruga mu je bila peti put u poseti od kada je poslat na izdržavanje robije u Nišu – saznaju "Vesti" u niškom zatvoru.

Inače, Milovanović je bio na izdržavanju zatvorske kazne od tri godine i 10 meseci na koju je osuđen zbog trgovine narkoticima. U pitanju je višestruki povratnik, koji je u niški zatvor stigao decembra 2013. godine.

– Na osnovu posebnih prava osuđenih osoba, koja predviđa prijem bez nadzora u prostorijama za posete, Milovanovićeva je došla u posetu suprugu – saznajemo u Ministarstvu pravde, koje rukovodi srpskim zatvorima.

U motelu Deligrad je upravo posle stupanja na snagu ove odredbe napravljena ljubavna soba u koju su osuđenici primali posete supruga i gde su mogli bez nadzora da borave.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here