MSP Rusije
Marija Zaharova

Kolektivni Zapad tehnikama ”majdana” pokušava da destabilizuje situaciju u Srbiji, izjavila je danas portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, komentarišući sinoćni protest koalicije ”Srbija protiv nasilja” u Beogradu, kada su demonstranti polomili vrata i više prozora na zgradi Skupštine Beograda i pokušali nasilno da uđu u zgradu.

Zaharova je za list Izvestija rekla da je striktno poštovanje Ustava zemlje i poštovanje izbora srpskog naroda koji je glasao za nacionalne interese svoje zemlje, jedina moguća reakcija u ovoj situaciji.

3 COMMENTS

  1. ŽIVELA EVROPA, ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA.

  2. Ti se lazno predstavlja Maki ti si neki psihckii bolesnik. Sve isto pises ponavlja kao neki papagaj. Daj neki neki komentar sa drugim sadržajem nemoj da se glupiras sa ovim vise dosadio si.

  3. Pokoljenja Brankovića još su s nama.Pa idi brate u tu Tvoju bajnu Evropu zatraži oružje koje će ti rado dati pa trči na Rusiju I bori se za tvoju Evropu koja nam seme satire i ne vratio sr nikad.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here