Zapalili im zastave u Drvaru

0

Opštinski odbor Demokratskog narodnog saveza iz Drvara saopštio je da su nepoznata lica zapalila tri zastave ove stranke u njenim prostorijama i apelovao da svi građane ove opštine pomognu u sprečavanju pojedinaca u ovakvim aktivnostima.
DNS navodi da su zastave zapaljene u noći između 20. i 21. septembra i da su srećom izbegnute tragične posledice ovog vandalskog čina jer iznad stranačkih prostorija stanuju građani.
Iz ove stranke ističu da nikada nisu vodili prljavu kampanju niti to nameravaju, ali da će se svim zakonskim sredstvima “odupreti političkim strankama koje u svojim redovima podržavaju pojedince spremne da i fizički ugroze ljudske živote”.
“Očigledno je da su se pojedine stranke osetile toliko ugrožene od DNS-a, pa pojedinci u njihovim redovima gube kompas i u toj suludoj kampanji ugrožavaju ljudske živote”, navodi se u saopštenju DNS-a.
U ovoj stranci tvrde da političkom kampanjom žele da predstave svoj program koji će Drvar “izvući iz opšte propasti”, jer dalje propadanje opštine upravo proizvode “pojedinci koji ne prezaju ni od čega”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here