pixabay.com

Novosađanin Slavko F. (60) slučajno je zapalio svoju ženu Vesnu M. (49) i njenu ćerku Đ.M. (5) dok je palio roštilj u dvorištu porodične kuće.

Prema nezvaničnim informacijama, S. F. je dok je palio roštilj u želji da se vatra razbukta, sipao malo benzina. Plamen koji je suknuo zahvatio je prvo devojčicu, koja je bila u blizini, a majka i očuh su pokušali da ugase vatru i tom prilikom je povređena i majka.

Kako je medijima rekao portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj, njihova ekipa primila je poziv u 14.55, a devojčica je zbrinuta na licu mesta i potom prevezena na odeljenje hirurgije dečje bolnice, dok je majka prevezena u Urgentni centar KCV. U Dečijoj bolnici saznajemo da petogodišnja devojčica ima opekotine po telu i licu.

“Opekotine su zbrinute i dete se nalazi na Odeljenju intezivne nege i za sada nije životno ugroženo”, rečeno je u bolnici.

Iz PR službe KCV saopšteno je da je u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine u 15.30 primljena V. M. sa površnim kožnim opekotinama površine oko 2% u predelu desne natkolenice. Nakon inicijalnog tretmana opekotine, pacijentkinja je otpuštena na dalje kućno lečenje uz zakazanu kontrolu na specijalističkoj poliklinici KCV.

Lakše povrede zadobila je njena majka Vesna koja je primljena u Urgentni centar u Odeljenje hirurgije gde su joj sanirane opekotine i njeno stanje je stabilno i takođe nije životno ugrožena. U policiji koja je takođe izašla na mesto incidenta i izvršila uviđaj saznajemo da su prvi rezultati istrage o kojoj je obavešten i nadležni javni tužilac pokazali da je reč o nesrećnom slučaju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here