N. Rakić - Vesti
Zdravko Čolić

Najveća zvezda naše muzičke scene Zdravko Čolić rasprodao je Štark arenu u rekordnom roku!

Zbog ogromnog interesovanja Čola je zakazao za 30. novembar još jedan koncert u Areni. Hiljade obožavatelja požurilo je da kupi karte kako bi uživalo u pesmama svog omilljenog pevača, pa zato i ne čudi što ih je više od 16.000 „nestalo brzinom svetlosti“. Karte za drugi koncert su od danas (7. oktobar) u prodaji po istim cenama.

Muzička legenda, jedna od retkih koja se može pohvaliti rasprodatim koncertima na drugom kraju sveta, održao je nezapamćene nastupe po Americi, a kruna turneje „Ono malo sreće“ i najveći spektakl na kojem će da „gori vatra“ desiće se 29. i 30. novembra u Beogradu!

Osim novih hitova „Tebe čuvam za kraj“, „Ničeg nije bilo izmedju nas“ i „Ono malo sreće“, publika će uživati i u klasicima „Mađarica“, „Stanica Podlugovi“, „Ti si mi u krvi“ „Ružice moja ruška“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Ti živiš u oblacima mala“…

– Jedva čekam da ponovo zapevam u Beogradu! Prošlo je pet godina od poslednjeg druženja sa divnom publikom i vreme je da ponovimo. Stvarno sam se uželeo. Srećan sam i sa velikim nestrpljenjem čekam 29. i 30. novembar – rekao je popularni Čola, koji se javio iz Amerike gde je upravo završio svoju veoma uspešnu turneju.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime