Vagin šarm i zarazan osmeh neodoljiv su mamac. Neoprezni pojedinci mogli bi začas da se nađu uhvaćeni u vašu mrežu, a da i ne znaju šta ih je snašlo.

Da li znate da su kao Vage rođene Gvinet Paltrou, ali i Monika Beluči? Jedna nežna i tiha, onakva kako smo kao deca zamišljali dobre vile, a druga strastvena kao da je sva sastavljena od vatre i leda. Pa ipak, uprkos svim razlikama, na prvi pogled se vidi da su podjednako graciozne i neodoljive. Da, dragi muškarci – to su vam žene Vage!

Šarm Vage

Budite iskreni i priznajte da ga ponekad koristite kako biste lakše postigli neki cilj, zar ne? Rekli bismo vam da to nije lepo, ali ko da se ljuti na vas kad jednim pogledom znate da omekšate svakog sagovornika.

Vi nikada nećete na agresiju da odgovorite još jačim napadom, radije ćete dražesnom energijom umiriti sagovornika i razgovor vratiti u mirnije vode. Kako i vi imate granicu preko koje ne dozvoljavate da vas guraju, izbegavaćete primitivne i glasne ljude, oni nisu vaše društvo i loše ćete se osjećati uz njih.

Svoje stavove nećete nametati drugima niti ćete ih se grčevito držati do poslednjeg daha. U vama postoji snažna crta saosećanja i želje da iskreno shvatite šta pokreće druge ljude. Ako otkrijete da razmišljaju drugačije nego vi, nećete ih bez razmišljanja proglasiti glupima i pokušati da ih uverite u svoje stavove, nego ćete se zapoitati da li su možda oni u pravu?

Vage se ne stide da priznaju da su ponekad pogrešile, i po toj svojoj karakteristici su zaista u manjini.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime