EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Trener Zenita Ćavi Paskval očekuje tešku utakmicu protiv Crvene zvezde u 18. kolu Evrolige. Igrač tima iz Sankt Peterburga Džordan Lojd nada se revanšu za poraz u prethodnom duelu.

Zenit u četvrtak gostuje Crvenoj zvezdi u 18. kolu elitnog takmičenja. Ruski tim je zabeležio tri pobede u poslednja tri kola i trenutno je četvrti na tabeli. Crveno-beli zauzimaju 12. poziciju.

– Završićemo ovu godinu teškom utakmicom. Igramo protiv tima koji mi se veoma dopada taktički – i u napadu i u odbrani igraju fantastično. Dopada mi se njigova organizacija i koliko su ozbiljni. Jedan su od timova koji su sada u najboljoj formi u Evroligi. Takođe, imaju veoma dobru podršku. Pred nama je težak izazov. Izgubili smo na domaćem terenu, moramo da igramo mnogo bolje, imamo šanse da pobedimo – rekao je Paskval.

U prethodnom duelu dva tima, 3. decembra, srpski klub je slavio u Sankt Peterburgu 69:58.

– Pobedili su nas u prvoj utakmici. Nismo odigrali dobru partiju, grešili smo mnogo. Sada se radujemo novom duelu. Kao tim, pričali smo o ovom meču cele sedmice. Moramo da igramo jače, da podržimo jedni druge, da budemo pozitivni. Teško je igrati u Beogradu, biće bučno. Moramo da pratimo trenerov plan i sve će biti okej – dodao je Lojd.

Duel je na programu u četvrtak od 19 časova uz prenos na SK1.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here