Žera o Dinu Merlinu: Zna on šta je zas..o u Sarajevu za vreme rata!

0

Dražen Žerić Žera: Dino je sve pokazao kada je došao u Beograd
 

"Ko je Dino Merlin? Znam ja njega. On je nastao mnogo posle nas", rekao je Žera, a voditelj je konstatovao da je Žera mnogo ljut na Dina. "Nisam uopšte ljut. On je pokazao pravo svoje lice u ratu. Ljudsko lice. Ne treba mu ništa više", želeo je da završi Žera, ali mu voditelj nije dao postavljajući još pitanja.

"Sve Sarajlije koje su bile sa mnom u ratu znaju šta se sve događalo. Dino je sam sebe zeznuo. Samo pitaj njega šta je zas..o…", rekao je Žera, ali voditelj je objasnio da Dino ne daje izjave za njihovu televiziju jer mu, kako je rekao "ne drže stranu".

 

Komentarišući Dinove ljudske kvalitete Žera je rekao: "On je govorio da nikad neće doći u Beograd, pa je došao. A ja nikad to nisam rekao i uvek sviram tamo. Mi smo imali je..ni, teški rat u Sarajevu… Bez vode i bez struje, valja preživeti… Mi smo imali razloga da ne dolazimo u Beograd, ali mi smo od svoje publike u Beogradu dobijali pakete sa pomoći".

Pevač Crvene jabuke ispričao je zašto je izašao iz rata. "Čuvali smo neke kafane u Sarajevu i desili su se neki incidenti zbog kojih sam morao da odem. Bilo je više od pretnji te 94. godine. Nisu to bili ljudi iz Sarajeva… Nisam ja kivan na njih, ali nikada nisam govorio o tome javno".

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here