Zgode i nezgode srpskih folkera u tuđini

Seka Aleksić i Dejan Ćirković Ćira

 

 

Ivana Gavrilovića su na jednom koncertu u Melburnu devojke bukvalno oborile sa bine i prekrile ga telima. Obezbeđenje ga je jedva izvuklo iz tog živog ogromnog sendviča.

Pevačica Stojanka Novaković Stoja je u Atlanti, u Americi, zajedno sa voditeljkom Irinom Kruškom doživela pravi napad obožavatelja.

– Do hotela smo se dovezle skupim automobilom, ali su obožavaoci napravili pravi saobraćajni kolaps. Policajci iz patrolnih kola su primetili gužvu i počeli da intervenišu. Izvadili su i revolvere. Pomislila je, gotovo je, odosmo nas dve u ćorku.

 

Kada su saznali da smo zvezde srpske estrade, jedan od policajca je poželeo da se fotografiše sa nama. Kažu da čuva fotografije i raspituje se kada ćemo ponovo doći u Atlantu – priča Stoja.

 

Šok u Libiji

Pevačica Olja Karleuša je doživela pravi šok u Libiji. Na poziv predsednika Moamera Gadafija mnogi biznismeni, muzičari i manekenke iz Srbije pre četiri godine sletele su na aerodrom u Tripoliju. Posle srdačnog dočeka usledilo je iznenađenje. Uniformisani službenici oduzeli su gostima iz Srbije pasoše.

– Rekli su nam da će mo pasoše dobiti kada budemo napuštali Libiju. Pomislila sam da je izbio građanski rat, vojni puč, da Amerikanci ponovo prete Libiji… Ni ostalima iz ekipe nije bilo prijatno – priča Olja kako se presekla zbog libijskih običaja.

Pevač Dejan Ćirković Ćira je u Americi bilo dobro. U Njujorku su njega i Seku Aleksić smestili u "Holidej in", ali u Kineskoj četvrti!

– U blizini hotela je bila neka pijaca na kojoj su Kinezi prodavali robu, bilo je bučno je kao na vašaru u Šapcu. Radovao sam se jer obožavam kinesku kuhinju, ali je Seka poludela, zahtevala je da nas premeste u neki drugi deo grada. Morali smo ipak da prenoćimo tu, pa sam krenuo u šetnju. Ulice su vrvele od Kineza, mnogi su gurali nekakva kolica na kojima su sedeli putnici. Objasnili su mi da je to kineski taksi!

 

Zaustavio sam jednog dvonožnog taksistu i ukrcao se u njegovo vozilo. Bilo je veselo, sve dok taksista nije napravio sudar, kolicima je tresnuo jednog prolaznika. Ja sam ispao, a Kinezi počeli da se svađaju, na kraju je izbila kung fu tuča – smeje se Ćira, koji je prošao bez posledica ispadanja iz vozila.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime