Zmijskim otrovom protiv bora

0

Krema se u britanskim drogerijama prodaje po ceni od 125 funti, sadrži Syn-Ake, tj. neuropeptid koji kopira efekat koje zmije otrovnice ostavljaju na svojim žrtvama.

"Otrovna" krema kompanije "Rodial" sadrži otrov azijske zmije čiji otrov kožu smiruje i navodno daje mnogo bolje rezultate u poređenju sa potencijalno opasnim botoksom.

 

Nakon dve godine istraživanja i usavršavanja u cilju pronalaska savršenog preparata za "smrzavanje" lica, došlo je do otkrića kreme koja će nesumnjivo postati pravi hit na području kozmetike i proizvoda za negu lica.

 

"Na tržištu trenutno ne postoji proizvod sa tako zapanjujuće dobrim rezultatima. Ova krema je najbolja, i sigurnija od botoksa koji vrši invaziju na kožu", izjavila je Maria Hatzistefanis, predsednica "Rodiala".

"Jedno ili dva nanošenja kreme dnevno, ujutro i uveče, i efekat kreme trajaće do osam sati", dodala je Maria Hatzistefanis napominjući kako se vidljivost bora smanjuje po primenjivanju kreme smanjuje za samo devet sekundi.

 

Proizvod dolazi u kremi jednako kao i u spreju za lice. Ispitivanja su dokazala kako se u roku od 28 dana količina i vidljivost bora smanjila za 52 odsto.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here