”Znajte da ništa nećemo da ukrademo”

0

Obećao da će dati sve od sebe: Aleksandar Vučić
 

Prilikom obraćanja pristalicama SNS, Vučić je sa stepeništa Skupštine Srbije obećao da će dati sve od sebe da napravi nešto veliko za Srbiju.

 

On je zahvalio pristalicama što su došli i tako pokazali da imaju veru i nadu u bolju budućnost Srbije. Vučić im je poručio da bez njih ne bi mogao ništa i dodao: "Vi ste naša snaga".

 

Pročitajte još:

* Đilas: Velike sile skrojile Vladu
* Izabrana nova (stara) Vlada Srbije
* Šta je Vučić (prvo) obećao Srbiji?

* "Telekom privatizovati, za EPS pronaći partnera"

Srbija je mnogo prilika prokockala, jer su se političari samo udvarali svom narodu, ali ja neću da vam govorim ono što vam je lepo da čujete, neću vas lagati, rekao je Vučić.

 

”Ne moram da vam kažem koliko vas volim”, rekao je okupljenima novi premijer Srbije.

 

’’Kad se budete ljutili, znajte da nikad ništa nećemo da ukrademo i da to radimo, jer mislimo da je to najbolje za Srbiju. Nastavljaće se pritisci na našu zemlju na različite načine, ali je Srbija mnogo jača posle izbora, nego što je bila pre izbora, jer ste vi dali veliku snagu Vladi Srbije’’, rekao je Vučić okupljenim građanima.

Vučić je ranije u parlamentu rekao da Srbija prvi put ima plan i rokove, uz teške mere, šta učiniti kako bi građanima od kraja 2016. sva primanja bila veća nego danas.

 

"Srbija će ići napred, biće zemlja pobedničkog mentaliteta i u godinama koje dolaze biti značajna zemlja u regionu, ali sam siguran da će biti i zemlja koja će svuda štititi stabilnost, koja neće imati neprijatelja već će prijateljstvo širiti svuda po svetu", rekao je Vučić odgovarajući na primedbe poslanika o njegovom ekspozeu.

 

Dodao je da je "danas drhtao kao prut", jer je među 73 premjera u istoriji Srbije od početka 19. veka.

 

"Za mene je ovo bio poseban dan i kada sam rekao tresem se kao prut nije zbog godina, pred kraj sam osetio da ne mogu da se pomerim. To je zato što mali broj ljudi imaju takvu čast – svega 73 od nas u istoriji Srbije od početka 19. veka imalo je takvu čast (da bude premijer)", rekao je predsednik SNS.

 

Prema njegovim rečima, oseća se ponosno i srećno ali je i svestan velike odgovornosti koju preuzima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here