Tanjug
Zorana Mihajlović

Ministarka rudarstva i energetike trenira četvrtu godinu zaredom, ishranu je potpuno redukovala, i rezultati su zapanjujući. Cilj joj je da ima više snage.

Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike, poptpuno je redukovala svoju ishranu zahvaljujući savetima nutricionistkinje dr Jagode Jorge, redovno trenira već četvrtu godinu, i rezulrati su zapanjujući. Smršala je, kako kaže  22 do 23 kilograma. Cilj transformacije je bio da ima više snage, zbog svakodnevnih obaveza.

– Dok nisam rodila dete bila sam jako vitka. Posle, na žalost, nisam pazila. Pa pošto je sve u glavi, onda sam odlučila da se posvetim svom zdravlju i samim tim i izgledu. Treniram četvrta godina, idem svaki dan, svaki drugi dan je pilates. U isto vreme sam otišla kod jedne, rekla bih od najboljih nutricionista, profesora dr Jagode Jorge, koja mi je pomogla da prilagodim ishranu svom načinu života. Ja volim i život i hranu i eto… suština je da se osećam dobro. Smršala sam za poslednjih par godina oko 22-23 kilograma – kaže Mihajlovićeva i dodaje:

– Cilj mi je da imam snage, jer moj dan počinje u četiri, a završava se jako kasno, a ja toliko toga imam da radim i uradim… Dobar je osećaj, još par kilograma dole. Posle vežbanja i mozak je bistriji.

Iako je potpuno posvećena vežbanju, dovesti liniju u red bez korigovanja ishrane, dodaje, nije moguće.

– A ko hoće da smrša, to nije moguće samo uz vežbanje. Tu pomaže samo manje jela – navodi ministarka i otkriva njen uobičajeni jelovnik:

– Doručak je jako rano, uvek prepečen hleb ili prženo jaje. Lagani obrok oko 12-13 sati, salata koja god, može i sa mesom. I predveče obrok supa, čorba, meso ili riba, prilozi. Nema hleba. Količina koja mi prija.

Kako je ministarka smršala

Doručak (jako rano) – prepečen hleb ili prženo jaje Ručak (oko 12,13h) – salata, bilo koja, može i sa mesom Večera – supa ili čorba – meso ili riba – bez hleba

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here