ATAImages
Saša Popović

Posle sedam godina, Zorica Brunclik navodno će ponovo kročiti u “Grand” produkciju!

Najtiražnija pevačica u istoriji naše muzike ponovo će gostovati u emisijama najmoćnije diskografske kuće, od kojih će prva biti Zvezde Granda specijal, a nakon toga i Nikad nije kasno, a za to je zaslužan razgovor između nje i rukovodstva najveće diskografske kuće u Srbiji, koji je doveo do ovog dogovora.

Prema rečima našeg izvora, nekadašnja članica žirija Zvezda Granda je posle dugih pregovora prihvatila poziv čelnika ove produkcije.

– Iako se Zorica i „Grand” nisu javno svađali, odnosi među njima su zahladneli, a ona je napustila žiri „Zvezda Granda” mada su pre toga godinama odlično sarađivali. Sada je, međutim, prošlo već dosta vremena, pa su se strasti smirile, a i okolnosti su drugačije. Pregovori su počeli još pre više od godinu dana, ali onda je sve zaustavljeno zbog pandemije, zbog koje je Zorica pomerila svoj koncert, ali i otkazala svako javno pojavljivanje. Godinu dana kasnije, nakon što se vakcinisala i revakcinisala, odlučila je da prihvati njihov poziv, jer smatra da je vreme da ponovo uspostave saradnju na novim osnovama, što je očigledno i želja „Granda”. Uostalom, ona je bila član prvog žirija „Zvezda Granda” sastavljenog od muzičkih umetnika, i to je pečat koji je neizbrisiv – kaže sagovornik.

Da supružnici i Popović ipak nisu loše mislili jedni o drugima, pokazuje i to što se nakon prvih vesti više nisu mogle čuti ružne reči ni sa jedne strane. U međuvremenu, dugogodišnji suvlasnik i čelnik ove kuće napustio je i poziciju i prodao svoj udeo u „Grandu”, a Zorica se vraća na velika vrata. A s obzirom na to da nekadašnji vođa Slatkog greha važi za čoveka kome je posao na prvom mestu, neće nas iznenaditi ni ako Brunclikovu ponovo pozovu u žiri emisije „Zvezde Granda”, jer je poznato da je ona neko ko donosi veliki televizijski rejting.

– Ukoliko do tog dogovora dođe, poznajući sva estradna kretanja, biće to pravi tektonski poremećaj u žiriju u ovoj najgledanijoj emisiji – zaključio je izvor.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime