Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS

Košarkaši Mornara, rasterećeni i odlučni u nameri da se bore do poslednjeg atoma snage čekaju duel protiv Crvene zvezde u 18. kolu ABA lige, koji je na programu 30. januara sa početkom u 17 časova.

Zvezda je veliki favorit na papiru, ali su izabranici Dejana Radonjića iza sebe ostavili dva izuzetno teška i zahtevna meča protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani i Olimpijakosa u Atini.

Jasno je da su Barani svežiji i odmorniji, pored toga, u prethodnom periodu su uspeli da podignu nivo forme na željeni nivo, sa začelja tabele, stigli su do sedam pobeda i imaju realne izglede da stignu do plej-ofa ABA lige.

– Očekuje nas jedno od najtežih gostovanja u ABA ligi. O kvalitetu Crvene zvezde, pogotovo na domaćem terenu, ne treba previše trošiti reči. Međutim, nećemo ići u Beograd sa belom zastavom, spremili smo se maksimalno moguće, kako bismo pružili što bolju partiju, a da li će to biti dovoljno da budemo konkurentni i eventualno stignemo do iznenađenja, ostaje da se vidi – naglasio je reprezentativac Crne Gore u sastavu Mornara, Vladimir Mihailović.

Utakmica između Crvene zvezde i Mornara igra se 30. januara sa početkom u 17 časova. Zvezda je ostvarila 14 pobeda uz jedan poraz, dok su Barani od 0-6, stigli do 7-8.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here