Zvezda u Pireju, spektakl u najavi!

0

BETAPHOTO/B.B./DS
Ovako su "delije" dočekale Olimpijakos
 

Beogradska "Kombank arena" bila je dupke puna u prvoj utamici ova dva tima, pa su crveno-beli "onog" dela Atine žele da se iskupe na najbolji mogući način.

"Interesovanje je bilo ogromno za ovaj meč, ali ima još svega 700 karata u prodaju. Verujemo da će i te karte biti rasprodate, te da će dvorana mira i prijateljstva biti puna ispunjena do poslednjeg mesta. U hali će biti i navijača beogradskog tima, koji su u dobrim odnosima sa pristalicama Olimpijakosa", piše grčki sajt "onsports.gr".

Meč će po trenutnoj situaciji u grupi biti revijalnog značaja. Olimpijakos je prvi, a Zvezda druga. Grupe navijača već su otputovale u Grčku kako bi bodrile voljeni klub, a prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana, Nebojša Čović, skrenuo je pažnju turističkim agencijama da pripaze na putnike i sklone ih od eventualnih sukoba sa pristalicama ljutog rivala, PAOK-a.

Takođe, još jedan grčki portal bavio se ovom temom i u jednom od svojih tekstova stoji da se sprema spektakularna koreografija, ali da ne žele da otkriju kakva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here