FK Crvena zvezda

Talentovani fudbaler Crvene zvezde Stefan Leković produžio je danas ugovor sa crveno-belima, preneo je klub.

Leković je produžio ugovor sa Zvezdom do 2027. godine.

Defanzivac rođen 2004. godine je prošao sve mlađe selekcije Crvene zvezde i u klubu je od petlića, osvajavši kadetsko, a zatim i omladinsko prvenstvo Srbije, a nastupao je i za Grafičar kao pozajmljen igrač.

Do sada je 17 puta nastupio za prvi tim i upisao jedan pogodak, na prijateljskom susretu protiv Austrije Luštenau, a nedavno je protiv TSC-a i Čukaričkog uspevao da spreči sigurne golove intervencijama ispred gol-linije.

– Drago mi je što smo sačuvali mrežu i pobedili Voždovac, a produžetak ugovora smatram kao nagradu za partije koje pružam tokom sezone.

Zahvalan sam stručnom štabu na ukazanom poverenju i nadam se da sam ispunio, i da ću tek ispuniti očekivanja svih u klubu u narednim godinama. Znači mi ukazano poverenje, jer sam Zvezdino dete i znam kako stvari funkcionišu, s obzirom da sam ceo život na Marakani.

Smatram da sam u ovoj godini napredovao kao čovek pre svega, ali i kao igrač, tako da sam siguran da ću u budućnosti biti sve bolji na terenu. Što se tiče tih intervencija na gol-liniji, ne planiram da budem golman, ali volim da pomognem ekipi – izjavio je Leković, a prenosi klupski sajt.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here