Denver izgubio kao gost Bostona sa 108:95, a Kingsi protiv San Antonija.

U četiri od poslednjih pet utakmica Nikola Jokić je dao manje od deset poena, a u Bostonu je na kritike odgovorio s 30 za 31 minut u igri (12-16 za dva, 1-5 za tri). Za dabl-dabl učinak dodao je deset skokova, a imao je i četiri asistencije. Bio je najefikasniji na meču, a među njegovim saigračima tek je Džamal Mari dosegao do deset poena.

Sakramento je izgubio kao gost San Antonija na produžetak sa 105:104. Za 19 minuta u igri Nemanja Bjelica je postigao pet poena (1-6 za dva, 1-5 za tri) uz devet skokova i tri asistencije. Bogdan Bogdanović, koji je bio pod znakom pitanja zbog povrede kolena, igraop je 22 minuta. Dao je devet poena (3-6 za dva, 1-6 za tri) uz četiri skoka.

Tragičar Kingsa bio je Badi Hild koji je promašio šut za pobedu na isteku regularnog dela. Sakramento je vodio 100:97 i odlučio je da ne pravi faul u poslednjem napadu.

Sparsi su to iskoristili i trojkom Belinelija ušlo se u produžetak. Kingsi su odigrali veoma loše u nastavku postigavši samo četiri poena i propustivši čak pet šansi da dođu do pobede.

U poslednjem napadu meča Hild je promašio tri puta, Ariza dva i Sparsi su na kraju iščupali devetu pobedu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here