PKS

5. jun 2019, 10:00 časova, Šumadija sajam, Kragujevac

Međunarodni sajam komunalne opreme “Komdel ekspo” održaće se po 15. put od 5. do 7. juna na Šumadija sajmu u Kragujevcu.

Organizatori sajma su Privredna komora Srbije, Poslovno udruženje komunalnih preduzeća “Komdel”, JKP “Šumadija Kragujevac” i “Šumadija sajam”, a pokrovitelj manifestacije je Grad Kragujevac.

“Komdel ekspo” kao najznačajnija smotra komunalne privrede je prilika da se naznače ogromni potencijali, ali i ključni problemi ovogsektora privrede od posebnog značaja.

Tokom tri dana na 1600 kvadratnih metara u sajamskoj hali i oko 600 kvadratnih metara na otvorenom predstaviće se preko 30 proizvođača, uvoznika i distributera komunalne opreme.

Tokom čitave sajamske manifestacije biće organizovane tematske prezentacije na kojima će posetioci moći bolje da se upoznaju sa ponudom izlagača.

U okviru bogatog stručnog programa, drugog dana sajma, biće organizovano više tematskih skupova u organizaciji Udruženja za komunalne delatnosti Privredne komore Srbije, PKS-RPK Kragujevac i Poslovnog udruženja komunalnih preduzeća “Komdel”. U okviru tematskih rasprava o aktuelnim temama govoriće i državni sekretar u Ministarstvu zaštite životne sredine kao i državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here