Dragan Stojković Piksi dobio je zvaničnu ponudu od Fudbalskog saveza Srbije da postane drugi najplaćeniji selektor Orlova u istoriji!

“Sportski žurnal” piše da je FSS za Piksija spremio ugovor na dve godine, po kom će godišnje zarađivati 600.000 evra. To je 270.000 manje od onog što je svojevremeno zarađivao pokojni Radomir Antić nakon što se plasirao na Svetsko prvenstvo.

Piksi će dobiti i dodatnih milion evra ukoliko Orlove iz grupe u kojoj su Portugalija, Republika Irska, Azerbejdžan i Luksemburg odvede na Mundijal u Kataru.

“Žurnal” se, takođe, poziva na svoje izvore i tvrdi da su sve tri strane spremne na ustupke, a pod tri mislimo na FSS, Piksija i Gvangdžou RF s kojim Stojković ima ugovor još šest meseci.

Kinezi su spremni za sporazumni raskid, Piksi će se odreći dela novca, dok je FSS ovom ponudom premašio svoju platežnu moć. Podsetimo, Ljubiša Tumbaković je imao 360.000 godišnje.

1 COMMENT

  1. Sram vas bilo da toliko plaćate pa makar i legendu jug. i srpskoh fudbala, koliko radnika treba čitav život da radi za te pare, narod nema za hljeba!! Pitam se da li toliko prima selektor Njemačke ili druge zemlje kojoj ni do koljena nismo, budale jedne!! A osim toga Piksi se “naklepao” para njemu to ne treba. Sramno, groteskno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here