Anelka potpisao za Mumbaj Siti

0

Povratak na tlo Azije: Nikolas Anelka
 

Vlasnik Mumbaj Sitija Ranbir Kapur rekao je da Anelka ima "izvanredan fudbalski pedigre" i da će biti veliko pojačanje.

 

"Drago nam je što smo doveli Nikolu Anelku i uzbuđeni što će igrač takvog pedigrea biti deo našeg tima. Njegovo umeće i iskustvo su poznati širom sveta i siguran sam da će njegovo prisustvo pojačati našu igru u napadu koliko smo želeli. Želimo mu dobrodošlicu u Mumbaj Siti", rekao je Kapur.

 

Engleski klub Vest Bromvič Albion je u martu otpustio Anelku, nakon što ga je suspendovao engleski fudbalski savez zbog rasističkog ponašanja.

 

"Zadovoljan sam što sam prešao u Mumbaj Siti i što ću igrati u uzbudljivoj indijskoj super ligi", naveo je Anelka na svom Tviter profilu.

 

"Talentovani strani i indijski igrači činiće utakmice uzbudljivim. Radujem se što ću iskoristiti svoje umeće da pomognem timu", dodao je 35-godišnji napadač.

 

Anelka je tokom karijere igrao za Pari Sen Žermen, Arsenal, Real Madrid, Liverpul, Mančester Siti, Fenerbahče, Bolton, Čelsi, Šangaj i Juventus. Za reprezentaciju Francuske odigrao je 69 utakmica, postigao 14 golova i osvojio Evropsko prvenstvo 2000. godine i Kup konfederacija, godinu dana kasnije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here