Antić: Dragutinović ozbiljan, Krasić solidan

Selektor je naglasio da nije imao navijačke ambicije pred utakmicu u Sevilji.

 

"Nisam bio navijač, nisam ni novinar. Niti mi je bliži Krasić od Dragutinovića. Volim fudbal, volim da vidim sadržaj, a on je u ovoj utakmici bio apsolutno na strani CSKA. Bila je to pobeda glave i talenta", utisak je Radomira Antića.

"Sevilja je propustila istorijsku priliku. Očigledno, igrala je na povoljan rezultat iz prve utakmice. Primili su gol, brzo došli do moranja i onda je nastupio nered u timu. CSKA jeiskoristio šansu, ostvario podvig za pamćenje jer je prvi ruski klub u četvrtfinalu Lige šampiona. Pričao sam posle meča sa Viktorom Onopkom, mojim nekadašnjim igračem, presrećni su i čestitam im na uspehu".

 

Selektor nije uspeo da se sretne sa Krasićem i Dragutinovićem posle meča. Ipak, dao je kraći komentar učinka srpskih internacionalaca.

 

"Obojica su korektno odigrali. Drago u Sevilji ima sjajan status, za koji se izborio igrama. Pleni ozbiljnošću, sve u superlativu rekao mi je o njemu direktor Monći. Krasa je bio solidan. Možda su ga španski mediji u izveštajima malo i „častili" visokom ocenom, ali evidentno je da ima dobar imidž. Rezultat meča posebno dobija na značaju imajući u vidu da je ruskišampionat tek na početku, odigrali su samo prvo kolo", dodaje Antić.

O raspletu derbija osmine finala Lige šampiona, sudaru Intera i Čelzija, odnosno Baneta Ivanovića i Dekija Stankovića, selektor Antić rekao je:

 

"Na tom nivou takmičenja nema iznenađenja. Po ko zna koji put pokazalo se da domaći teren nije garancija uspeha", smatra Antić.
 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime