Antić: Dragutinović ozbiljan, Krasić solidan

0

Selektor je naglasio da nije imao navijačke ambicije pred utakmicu u Sevilji.

 

"Nisam bio navijač, nisam ni novinar. Niti mi je bliži Krasić od Dragutinovića. Volim fudbal, volim da vidim sadržaj, a on je u ovoj utakmici bio apsolutno na strani CSKA. Bila je to pobeda glave i talenta", utisak je Radomira Antića.

"Sevilja je propustila istorijsku priliku. Očigledno, igrala je na povoljan rezultat iz prve utakmice. Primili su gol, brzo došli do moranja i onda je nastupio nered u timu. CSKA jeiskoristio šansu, ostvario podvig za pamćenje jer je prvi ruski klub u četvrtfinalu Lige šampiona. Pričao sam posle meča sa Viktorom Onopkom, mojim nekadašnjim igračem, presrećni su i čestitam im na uspehu".

 

Selektor nije uspeo da se sretne sa Krasićem i Dragutinovićem posle meča. Ipak, dao je kraći komentar učinka srpskih internacionalaca.

 

"Obojica su korektno odigrali. Drago u Sevilji ima sjajan status, za koji se izborio igrama. Pleni ozbiljnošću, sve u superlativu rekao mi je o njemu direktor Monći. Krasa je bio solidan. Možda su ga španski mediji u izveštajima malo i „častili" visokom ocenom, ali evidentno je da ima dobar imidž. Rezultat meča posebno dobija na značaju imajući u vidu da je ruskišampionat tek na početku, odigrali su samo prvo kolo", dodaje Antić.

O raspletu derbija osmine finala Lige šampiona, sudaru Intera i Čelzija, odnosno Baneta Ivanovića i Dekija Stankovića, selektor Antić rekao je:

 

"Na tom nivou takmičenja nema iznenađenja. Po ko zna koji put pokazalo se da domaći teren nije garancija uspeha", smatra Antić.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here