Apel vozačima: Koristite Savski most

0

Stari savski most alternativa za Gazelu

 

Preporučena trasa je ulicama Jurija Gagarina, Vladimira Popovića, Zemunski put, Stari Savski most i Karađorđeva.

 

Takođe, za vreme trajanja radova, semafor na raskrsnici Stari savski most–Karađorđeva ulica omogućiće vozilima duže vremenske intervale za prolazak.

 

Do završetka radova važiće izmene koje su ranije uvedene, podseća se u saopštenju.

 

Ukinut je pešački prelaz u Dečanskoj ulici kod Doma sindikata, kao i na raskrsnici Brankove i ulice Carice Milice. Takođe, zabranjeno je levo skretanje svim vozilima sa Brankovog mosta u Pop Lukinu ulicu.

 

Dozvoljeno je kretanje "žutom trakom" svim vozilima u smeru od Brankove ulice ka Novom Beogradu, kao i svim vozilima u Bulevaru Nikole Tesle u smeru ka Brankovom mostu, od ulice Ušće do Bulevara Mihajla Pupina, navodi se u saopštenju.

 

Zbog radova na mostu "Gazela" biće izmenjen saobraćaj od večeras u 20 časova do ponedeljka, 8. februara, u 5 sati ujutru, saopšteno je iz JP "Putevi Srbije".

 

Kako je precizirano, za saobraćaj na mostu biće zatvorena srednja i desna saobraćajna traka iz smera Niš–Šid. Istovremeno, u smeru Niš–Šid vozila će se kretati levom saobraćajnom trakom i levom saobraćajnom trakom iz pravca Šida ka Nišu.

 

Takođe, iz smera Šid–Niš vozila će se kretati desnom i srednjom saobraćajnom trakom.

 

U saopštenju se podseća da dok traju radovi, privremeno se za saobraćaj zatvaraju uključenja na "Gazelu" iz ulice Vladimira Popovića, iz smera ulice Jurija Gagarina, pored već zatvorenih prilaza iz Bulevara vojvode Mišića i Savske ulice.

 

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom kao i signalizacijom i obavljati uz asistenciju saobraćajne policije.

 

U saopštenju se apeluje na vozače da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here